28 Ekim 2013 Pazartesi


Yeni bölümler eklenmiştir, iyi seyirler.

Chihayafuru 41. Bölüm
Chihayafuru 46. Bölüm
Yowamushi Pedal  03. Bölüm
Starry Sky 19 ve 20. Bölüm


2 yorum:

  1. Starry Sky linki yine mi takıldı? o_o Bu arada ben bu seriyi gerçekten sevmeye başladım. Yani shoujo deyince aşklı meşkli şeyler geliyordu aklıma ama bu animede karşı cins aşkı sönük kaldığı için hoşuma gitti. Ayrıca kendi burcumu temsil eden Suzuya ile çelişsem de benzerlikler yok değildi. O son vakit kızla konuşmasına şaşırmadım desem yalan olur. Sonra yarım kaldı öyle, anlamadım ne oldu. Herhalde ilerisi olur. Başka sevmeye başladığım karakter ise Hayato. Çok sakin bir yapısı vardı hoşuma gitti. :D Okul başkanını zaten çok seviyorum o farz artık. Tsubasa ve Azusayı da seviyorum.
    Gerçi şimdi seslendirenler de böylesine ünlü olunca insanın karakterlere sempati beslememesi imkansızlaşıyor. :D

    Yowamushi pedal için de söyleyeyim bir şeyler. İlk bölümü zaten süperdi, komiklik şaşkınlık içerisinde. otaku olması zaten baştan kazandırıyor. Biz burada konuşacak insan bulamıyoruz diye yakınırken adam ta memleketinde bulamıyor bu da çelişkilerden biri tabii. :D

    Teşekkürler bölümler için.^^ Ellerinize sağlık.^^

    YanıtlaSil
  2. Nazlı Starry Sky'ı yüklemeye çalışıyorum bugün linki inşallah ekleyeceğim. Önce enkodda sorun yaşadım sonra yüklerken %95 yüklendikten sonra hata verdi kahroldum.
    YP'de Onoda'nın hareketleri ve tepkileri çok komik gittikçe daha çok seviyorum. Japonya konusunda sana katılıyorum, ki bu işten bir çok kişinin para kazandığı düşünülürse çok ciddi bir sektör ve bu insanlar kendi ülkelerinde buna rağmen anime-manga sevenleri 2. sınıf vatandaş gibi görmeleri ilginç.


    YanıtlaSil